eaPlay.Ro PhotoShop Online
Principală » 2013 » Septembrie » 9 » Următoarea generație de îngrijitori și agenți de pază
7:12:55 AM
Următoarea generație de îngrijitori și agenți de pază
Finantat de șaptelea program-cadru al Uniunii Europene și condus de Universitatea din Birmingham, Dr. Tom Duckett și dr. Marc Hanheide de la Universitatea din Scoala de Informatică Lincoln au fost distins cu £ 750,000 pentru a contribui la dezvoltarea software-ului pentru a procesa volumul mare de experiențele roboți vor întâlni.

Dr. Duckett, care este director al Centrului Lincoln pentru Sisteme autonome de cercetare, va conduce de cercetare cu privire la crearea 4D hărți (cartografiere 3D pe perioade lungi de timp), a mediului și a investiga metode pentru detectarea schimbărilor și situații neobișnuite.

El a spus: "Ideea este de a crea roboți de servicii, care va lucra cu oamenii și să învețe din experiențele pe termen lung Ce este neobisnuit despre orice mediu depinde de contextul Într-un scenariu de securitate un robot va fi necesare pentru a efectua patrule regulate și de a inspecta continuu.. împrejurimile sale pentru variații de la experiențele sale normale. Anumite modificări, cum ar fi găsirea unei persoane într-o zonă restrânsă poate indica o încălcare a securității sau o spargere. într-o casă de îngrijire a unui robot va fi necesară pentru a acționa ca un asistent pentru pacientii varstnici, preluarea și desfășurarea lucruri în timp ce, de asemenea, fiind atent la incidente, cum ar fi persoanele care se încadrează peste.


"Nu este vorba doar despre dezvoltarea de ingrijire la domiciliu sau robot de pază. Incercam pentru a permite roboților să învețe din experiența lor pe termen lung și percepția lor de modul în care mediul se desfasoara in timp. Tehnologia va avea multe aplicații posibile."

Precum si de cartografiere a mediului roboți vor necesita capacități de detectare persoane, de urmărire și recunoașterea activității. Dr. Hanheide, al cărui fundal este in Inteligenta Artificiala, va conduce cercetarea privind modul în care roboții aduna informații cu privire la mediul lor, și de a folosi aceste cunostinte învățat să interacționeze în mod corespunzător cu utilizatorii umane.
Categorie: Technology | Vizualizări: 176 | Adăugat de: Cancel | Tag-uri: agenți, generație, Următoarea, îngrijitori, pază, de, și | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Autentificare
Salut: Vizitator!
Oaspete, suntem bucuroşi să va vedem. Vă rugăm să vă înregistraţi sau să vă autoindentificaţi!

Ceas
Categoriile secţiunii
Earn Money
<.center>
News Box
Online/Contact
Ai o problema legata de www.player.ucoz.ro? Vrei sa fii uploader sau sa faci schimb de link/banner? Nu ezita sa ne contactezi.
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cine ne-a vizitat astazi?
Statistici Useri
1 Cancel
Administratori
Materiale: 0
Forum: 17
2 PoRcEsKy
V.I.P
Materiale: 0
Forum: 0
3 Tester
V.I.P
Materiale: 0
Forum: 0
4 Allynna
Administratori
Materiale: 0
Forum: 0
5 robert
Utilizatori
Materiale: 0
Forum: 0
New Post
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
javascript:// javascript://
Total Voturi: 105