eaPlay.Ro PhotoShop Online
Principală » 2013 » Septembrie » 9 » Sancțiuni de fixare a prețurilor Apple nu depășesc E-Books
6:56:14 AM
Sancțiuni de fixare a prețurilor Apple nu depășesc E-Books
Atunci când o instanță a constatat mere ( AAPL ), vinovat de a ficonducător într- un sistem de industrywide să stabilească prețul de e-carti , Departamentul de Justiție căutat să folosească decizia de a schimba nu numai modul în care compania a vandut e-carti , dar modul în care se vinde orice alt tip de conținut digital . Cu toate acestea, orice modificare zdrobitoare la App Store va trebui să aștepte : Într-o hotărâre a lansat vineri , judecătorul Denise Cote dat guvernul o mare parte din ceea ce a dorit , dar numai în sfera limitata de carti digitale .

Guvernământ Cote interzice, Apple a de a intra în așa-numitele clauze de cea mai favorizată națiune cu editorii de carte , care sunt garantate Pret Apple ar putea fi la fel de mici de concurenții săi " , în timp ce interzice also Apple a de la semnarea de acorduri care permit editorilor stabilească prețurile de propriile cărți . În funcție de editor , aceste restricții privind contractele de agenție ultimii doi până la patru ani . Pentru a opri orice conspirații curs de formare înainte de a ajunge la rulare , Apple este , de asemenea, limitat la a spune editori ce se face cu concurenții lor , inclusiv strategiile pe care îl folosesc și la prețurile care le -am stabilit . Compania nu poate face nimic cu editorii , care ar putea duce alti retaileri pentru a crește , fixa , sau pentru a seta prețurile pe e-carti pe care le vând . Un monitor conformitate extern se va asigura Apple nu încalcă acordurile .

Cererea mai mare Departamentul de Justiție s-ar fi stabilit restricții similare în întreaga Apple App Store . Comportament anticoncurențial într-un domeniu ar arata la fel într-un alt , procurorii au susținut . Dar judecătorul a spus ea a fost îngrijorat de a afecta capacitatea companiei de a inova . Hotărârea ei spune că Apple nu poate trata societățile care vând cărți electronice prin intermediul App Store orice altfel decât cele de vânzare de alte tipuri de bunuri digitale , pentru a proteja împotriva Apple a ceea ce face extrem de dificil să concureze împotriva propriilor e-carti . Dar ea în mod special permis companiei să experimenteze cu noi tipuri de aplicații care ar vinde conținut digital în moduri diferite .
POVESTEA : Vina de fixare a prețurilor Apple nu se va schimbapiața e-book

Apple a avertizat că restricțiile suplimentare cu privire la modul în care vinde conținut ar afecta concurența . Vom vedea dacă e adevărat pentru e-carti . Dar, cel puțin pentru moment , compania este pe cârlig pentru orice altceva .
Poveste: de la Apple E - Book Trial , Pen și norma de hârtiesală de ședință
Brustein este un scriitor pentru Businessweek.com în New York .
Categorie: Technology | Vizualizări: 204 | Adăugat de: Cancel | Tag-uri: Sancțiuni, prețurilor, depășesc, apple, de, fixare, E-Books, nu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Autentificare
Salut: Vizitator!
Oaspete, suntem bucuroşi să va vedem. Vă rugăm să vă înregistraţi sau să vă autoindentificaţi!

Ceas
Categoriile secţiunii
Earn Money
<.center>
News Box
Online/Contact
Ai o problema legata de www.player.ucoz.ro? Vrei sa fii uploader sau sa faci schimb de link/banner? Nu ezita sa ne contactezi.
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cine ne-a vizitat astazi?
Statistici Useri
1 Cancel
Administratori
Materiale: 0
Forum: 17
2 PoRcEsKy
V.I.P
Materiale: 0
Forum: 0
3 Tester
V.I.P
Materiale: 0
Forum: 0
4 Allynna
Administratori
Materiale: 0
Forum: 0
5 robert
Utilizatori
Materiale: 0
Forum: 0
New Post
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
javascript:// javascript://
Total Voturi: 105