eaPlay.Ro PhotoShop Online
Principală » 2013 » Septembrie » 9 » Japonia robo-astronaut are "un pas mic ..."
7:04:56 AM
Japonia robo-astronaut are "un pas mic ..."
Cu ochii larg deschiși și bootie-purtând "Kirobo", aproximativ de marimea unui Chihuahua-a transmis un mesaj din interiorul Stația Spațială Internațională, salut cetățeni ai Pământului și plăti tribut obraznic la Neil Armstrong.

"La 21 august 2013, un robot a luat un mic pas spre un viitor mai bun pentru toți", a declarat Kirobo într-un film care a demonstrat crearea umanoid derivă weightlessly la bordul ISS, deoarece sa mutat picioarele în aer.

Imaginile au facut debutul mondial, miercuri, ca parte a ofertei din Tokyo pentru Jocurile din 2020 in timpul unei prezentari inainte de o reuniune a Comitetului Internațional Olimpic de la Buenos Aires, care va decide orașul gazdă.

"Bună dimineața la toată lumea de pe Pamant. Aceasta este Kirobo Eu sunt primul din lume vorbesc astronaut robot.. Mă bucur să te cunosc", a spus în japoneză.

Umanoid a fost creat în comun de către firma de publicitate Dentsu, la Universitatea din Tokyo, robot de dezvoltator Robo garaj și Toyota.

Robotul se află la doar 34 centimetri (13,4 inchi) înălțime și cântărește aproximativ un kilogram (2,2 kg).

A lăsat Pământul la 4 august pe o rachetă purtătoare de marfă, care a fost, de asemenea, furnizarea de provizii pentru ISS.

Kirobo este programat să comunice în japoneză și să păstreze înregistrări ale convorbirilor sale cu Koichi Wakata, primul astronaut japonez a comanda ISS.

Robotul este parte a unui studiu menit să vadă modul în care o companie non-umane pot oferi sprijin emoțional pentru persoanele izolate pe perioade lungi de timp.
Categorie: Technology | Vizualizări: 191 | Adăugat de: Cancel | Tag-uri: Japonia, pas, ..., are, Mic, un, robo-astronaut | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Autentificare
Salut: Vizitator!
Oaspete, suntem bucuroşi să va vedem. Vă rugăm să vă înregistraţi sau să vă autoindentificaţi!

Ceas
Categoriile secţiunii
Earn Money
<.center>
News Box
Online/Contact
Ai o problema legata de www.player.ucoz.ro? Vrei sa fii uploader sau sa faci schimb de link/banner? Nu ezita sa ne contactezi.
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cine ne-a vizitat astazi?
Statistici Useri
1 Cancel
Administratori
Materiale: 0
Forum: 17
2 PoRcEsKy
V.I.P
Materiale: 0
Forum: 0
3 Tester
V.I.P
Materiale: 0
Forum: 0
4 Allynna
Administratori
Materiale: 0
Forum: 0
5 robert
Utilizatori
Materiale: 0
Forum: 0
New Post
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
javascript:// javascript://
Total Voturi: 105