eaPlay.Ro PhotoShop Online
Principală » 2013 » Septembrie » 9 » DARPA ATLAS robotul devoalată (w / Video)
7:18:32 AM
DARPA ATLAS robotul devoalată (w / Video)
Pe Luni opt/7/2013, cele șapte echipe care a progresat de la DARPA Robotica Virtual Challenge (VRC), a sosit la sediul de Boston Dynamics in Waltham, Mass să se întâlnească și să învețe despre noul lor coechipier, robotul ATLAS. Ca antrenori începând cu un jucător novice, echipele au acum până la sfârșitul lunii decembrie 2013, pentru a preda ATLAS miscarile care va avea nevoie pentru a reuși în DARPA Robotica Challenge (RDC) studiile în fiecare robotul va trebui să efectueze o serie de sarcini similare cu ceea ce s-ar putea este necesară într-un scenariu de răspuns la dezastre.

Aceste șapte echipe nu au început de la zero. Vă mulțumim pentru modelarea fizică a RDC Simulator, algoritmi software care au fost folosite cu succes de către echipe din VRC trebuie să transfere cu Tuning minore la hardware-ul ATLAS. ATLAS este unul dintre cele mai avansate roboti umanoizi construite vreodată, dar este în esență un shell fizic pentru creierul software și nervii care echipele vor continua să se dezvolte și rafina. Că software-ul, și acțiunile de un operator uman printr-o unitate de control, va ghida suita de senzori, elemente de acționare, articulații și membrele care alcătuiesc robotul. Cele șase-picior-două, 330-lire ATLAS este capabil de o serie de mișcări naturale și este echipat cu:


cu o rază de mișcări naturale și este echipat cu:

     Computer de bord de control în timp real;
     Pompă hidraulică și de management termic;
     Două brațe, două picioare, un trunchi și un cap;
     28 rosturi acționate hidraulic;
     Carnegie cap senzor de Robotica cu LIDAR și senzori stereo; și
     Două seturi de mâini, una furnizate de iRobot și unul de Sandia National Labs.

În plus față de robot, echipele câștigătoare de la VRC vor primi fonduri de la DARPA și suport tehnic in curs de desfasurare de la Boston Dynamics, dezvoltatorul de ATLAS


"Virtual Robotica Challenge a fost un teren de testare pentru capacitatea de echipe" de a crea software-ul pentru a controla un robot într-un scenariu ipotetic. Sarcinile Simulator RDC au fost reprezentări destul de precise ale cauzelor lumea reală și efecte, dar experiența nu a fost destul de aceeași ca și de manipulare un robot real, fizic ", a declarat Gill Pratt, manager de program pentru DARPA Robotica Challenge. "Acum, aceste echipe șapte vor vedea dacă lor algoritmi de simulare-rectificata poate rula o mașină reală în medii reale. Și ne așteptăm ca toate echipele vor fi în continuare rafinare algoritmi lor, utilizând atât simulare și experimentare."

Categorie: Technology | Vizualizări: 192 | Adăugat de: Cancel | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Autentificare
Salut: Vizitator!
Oaspete, suntem bucuroşi să va vedem. Vă rugăm să vă înregistraţi sau să vă autoindentificaţi!

Ceas
Categoriile secţiunii
Earn Money
<.center>
News Box
Online/Contact
Ai o problema legata de www.player.ucoz.ro? Vrei sa fii uploader sau sa faci schimb de link/banner? Nu ezita sa ne contactezi.
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cine ne-a vizitat astazi?
Statistici Useri
1 Cancel
Administratori
Materiale: 0
Forum: 17
2 PoRcEsKy
V.I.P
Materiale: 0
Forum: 0
3 Tester
V.I.P
Materiale: 0
Forum: 0
4 Allynna
Administratori
Materiale: 0
Forum: 0
5 robert
Utilizatori
Materiale: 0
Forum: 0
New Post
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
javascript:// javascript://
Total Voturi: 105